Ads 468x60px

marți, 27 noiembrie 2012

Andreea Marin a facut Cea mai mare gafa facuta in cei 20 de ani de cariera!

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Sotia lui Stefan Banica Jr. a fost deseori criticata pentru aparaitiile ei publice. Daca principala tinta a fost in majoritatea cazurilor, tinuta, de data aceasta, un alt detaliu a facut diferenta
Andreea Marin a pasit ca o diva pe covorul rosu si, cum cere protocolul la mai toate evenimentele de acest gen, s-a asezat la panou pentru a fi fotografiata.
Stapana pe sine si pe situatie Zana a zambit larg in lumina blitzurilor ca si cum ar fi fost centrul Universului. Atunci, a iesit la iveala detaliul care a stricat tot! Pe dantura impecabila a Andreei trona la loc de cinste o bucata de patrunjel proaspat.
Se pare ca, inainte de a participa la evenimentul cu pricina, Andreea a luat o masa copioasa sau doar una sanatoasa, eventual, cu specific arabesc, in care salata de patrunjel a fost la loc de cinste. Probabil ca Zana s-a intins mai mult decat isi propusese cu degustatul si nu a mai avuttimp sa se spele pe dinti.
Din nefericire pentru ea, frunza de patrujel era una cu… personalitate care nu s-a dat dusa de pe incisivul ei toata seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu