Ads 468x60px

duminică, 25 noiembrie 2012

Artistul Şerban Ionescu, aplaudat pentru ultima oară la Teatrul National Bucuresti

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
 Familia şi admiratorii îi spun "adio", sâmbătă, actorului Şerban Ionescu. Artistul a fost condus pe ultimul drum la ora 14.00, urmând să fie înmormântat la Cimitirul Bellu.
La ora 13.00, sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului a fost scos din Teatrul Naţional în aplauzele a zeci de persoane venite să-i aducă un ultim omagiu.

Cu puţin timp înainte de ora 14.00, cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Bellu, unde Şerban Ionescu va fi înhumat. În timpul slujbei de înmormântare de la Teatrul Naţional mama actorului, în vârstă de 80 de ani, a fost de neurnit de lângă sicriu. Sfârşită de durere, bătrâna a murmurat în permanenţă numele fiului ei şi a vărsat lacrimi amare, flancată de nora sa, actriţa Magda Catone.
În capela de la Cimitirul Bellu soborul de preoţi a oficiat încă o slujbă, la care Magda Catone a ţinut să fie prezenţi doar membrii familiei şi prietenii apropiaţi.
Fiul actorului, Carol (16 ani), nu a participat la înmormântare, el simţindu-se mult prea rău din cauza durerii provocate de dispariţia tatălui său, potrivit Romania TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu