Ads 468x60px

vineri, 30 noiembrie 2012

Bugetul pentru deszăpezire este mai mic în acest an - 250 milioane lei. Iarna trecută s-au cheltuit 300 milioane lei

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. CNADNR are un buget de 250 milioane lei pentru contractele de deszăpezire din această iarnă, mai mic cu peste 15% faţă de nivelul fondurilor plătite iarna trecută, care s-au ridicat la 300 milioane lei, a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul general al CNADNR, Mircea Pop.
"Bugetul pentru iarna 2012-2013 este de 250 milioane lei. Cheltuielile de iarna trecută s-au ridicat la 300 milioane lei", a spus şeful CNADNR.

  Potrivit datelor transmise agenţiei MEDIAFAX de Compania de Drumuri, printre companiile contractate pentru lucrările de deszăpezire din această iarnă se numără unii dintre cei mai mari constructori locali, precum Spedition UMB şi Tehnostrade, deţinute de Dorinel Umbrărescu, Romstrade (Nelu Iordache), Delta ACM (Florea Diaconu) sau Pa&Co (Costel Căşuneanu).
CNADNR, cu sediul central în Bucureşti, este organizată în teritoriu în şapte direcţii regionale de drumuri şi poduri, la Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi şi Constanţa.
 Potrivit companiei, până în prezent au fost încheiate majoritatea contractelor necesare pentru lucrările de deszăpezire, existând şi cazuri în care procedurile de atribuire sunt în derulare, fiind reluate din cauza interesului scăzut sau ofertelor neconforme venite din partea firmelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu