Ads 468x60px

duminică, 25 noiembrie 2012

Celebra cantareata Céline Dion îşi pierde vocea?

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Zilele trecute, Céline Dion (44 de ani) a făcut o vizită în Franţa, dar nu pentru a se întâlni cu fanii sau invitată în platourile de televiziune. Cântăreaţa a făcut o vizită la un medic ORL.
Sosită cu avionul privat de la Las Vegas, artista s-a dus glonţ, însoţită de doi bodyguarzi, pe strada Largillière din Paris pentru a fi consultată de doctorul Patrick Abitbol,
care este un mare specialist în tratarea vocii. Céline suferă de o fragilitate a corzilor vocale din cauza unui virus, care i-a mai dat bătăi de cap. Anul trecut, în luna februarie, ea a trebuit să anuleze o serie de concerte din această cauză.
De la debut, în 1981, Céline Dion a lansat numeroase hituri, între care şi celebra piesă din filmul "Titanic", "My heart will go on". Ea este căsătorită cu impresarul René Angélil (70 de ani) şi au împreună trei copii: René Charles (11 ani) şi gemenii Eddie şi Nel­son, în vârstă de 2 ani.

Probleme, de acum 4 ani
Céline, alături de soţul René Angélil şi de cei trei copii: gemenii Eddie şi Nelson şi René Charles



Céline Dion a început să aibă probleme cu vocea din anul 2008. Pe lângă tratamentele la medic, diva foloseşte şi un întreg ritual pentru ca să îşi dreagă glasul înainte de concerte. Bea gălbenuşuri de ou, care sunt bogate în vitamina D şi au efecte miraculoase de combatere a răguşelii, şi ceai de tei călduţ cu lămâie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu