Ads 468x60px

vineri, 23 noiembrie 2012

Cristea și Bianca , puși pe fugă de jDani Olăroiu.

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport
Bianca Drăguşanu era cât pe ce să declanşeze un scandal de proporţii, miercuri seară, la un banal eveniment monden. Roşcata a evitat cu dibăcie o întâlnire cu scântei între Adrian Cristea şi Dani Olăroiu.

Miercuri seară, roşcata a trecut prin emoţii numai de ea ştiute, nu de alta dar actualul iubit şi fostul pretendent la inima ei erau să dea nas în nas! După împăcarea făcută în direct la tv, cu lacrimi şi suspine, Bianca şi "Prinţul" Cristea au început să-şi facă din nou apariţia pe la evenimente mondene, ştiut fiind faptul că Adi este foarte gelos şi nu suportă să-şi lase singură iubita.
Dani Olăroiu a consolat-o pe Bianca cât timp a fost despărţită de Cristea Fotbalistul de la Petrolul Ploieşti are şi dreptate, mai ales că, şi după împăcare, admiratorii continuă să-i dea târcoale Biancăi. Roşcata şi-a făcut miercuri apariţia la braţul lui Cristea la deschiderea Minelli Boutique din Centrul Vechi. Puşi la patru ace, cei doi au făcut poze la panou, au dat câteva ture prin magazin, au privit produsele expuse din rafturi şi, la nici jumătate de oră de la sosire, s-au făcut nevăzuţi, spre uimirea celor prezenţi, care nu-şi explicau ce anume i-a pus pe fugă. Surpriză, însă!
La 10 minute după plecarea lor, pe uşă a intrat nimeni altul decât Dani Olăroiu (23 de ani), puştiul care i-a ţinut de urât Biancăi atunci când a fost despărţită de Cristea.
Deşi a susţinut mereu că ar fi doar buni amici, Bianca a fost surprinsă de fotoreporterii Click! ieşind la masă cu Olăroiu jr., fapt care l-a scos din minţi pe fotbalist, determinându-l să se întoarcă la ea. Bianca a fost foarte vigilentă şi a reuşit să evite o întâlnire din care ar fi ieşit, fără îndoială, scântei între cei doi pretendenţi la inima ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu