Ads 468x60px

vineri, 30 noiembrie 2012

Cristi Borcea este TERORIZAT în SUA si vrea să scape de AFACEREA de la MIAMI şi să revină în România

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. Cristi Borcea pare tentat să revină în România. După ce şi-a scos apartamentul de lux la licitaţi, sperând să obţină trei milioane de dolari pe locuinţă, fostul oficial dinamovist se gândeşte acum să scape şi de afacerea sa din Miami, un restaurant cu specific românesc.
Deşi clienţii sunt mulţumiţi de condiţiile în care sunt serviţi la restaurantul "La Vendetta", Borcea area inamicii săi. Aceştia sunt inspectorii de sănătate din America, extrem de duri.

Ei îl vizitează pe Borcea de vreo patru ori pe an şi e "imposibil" să nu se lege de ceva, spune un angajat al localului pentru nefiltrat.ro.
"Este foarte greu să ieşi cu bine dintr-o inspecţie, să nu zic imposibil. Se leagă de orice: că mâncarea gătită stă prea aproape de carnea crudă, că apa din recipientele în care se spală ustensilele de bucătărie este prea fierbinte, că angajaţii nu umblă cu părul strâns sau că alimentele sunt depozitate în alte cutii decât cele originale. Ultima dată când au venit, ne-au pus sa modificăm instalaţia electrică, pentru că au văzut că microundele sunt conectate printr-un prelungitor. E un adevărat coşmar când vin oamenii aştia aici", a spus angajatulc cu pricina.
Borcea se gândeşte să-i vândă afacerea unui prieten român din Miami, scrie publicaţia citată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu