Ads 468x60px

joi, 22 noiembrie 2012

De luni Circulatia auto este restrictionata in Capitala, pentru parada de 1 Decembrie

Circulatia auto va fi restrictionata in Capitala, in zona Arcul de Triumf, luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru desfasurarea antrenamentelor si paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei.Pentru asigurarea unui trafic rutier fluent si in conditii de siguranta, avand in vedere efectuarea antrenamentului general de luni si de miercuri, precum si a paradei militare de 1 Decembrie, vor fi impuse restrictii de trafic in cele trei zile.
Intre orele 5.00 - 14.00, traficul va fi restrictionat pe axul central al Soselei Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf, iar intre orele 9.00 - 14.00, va fi inchisa total circulatia pe Sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Maresal Alexandru Averescu, intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti si pe Bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle.
Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe str. Arhitect Ion Mincu, intre bulevardele Aviatorilor si Ion Mihalache.

Brigada Rutiera Bucuresti recomanda o serie de rute ocolitoare: Sos.
  • Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd. Marasti - Str. Alexandru Constantinescu - Piata Domenii - Bd. Ion Mihalache;
  • Sos. Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd. Marasti - Bd. Maresal Averescu - Str. Turda - Podul Grant; Piata Victoriei - Bd. Aviatorilor - Bd. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogarii - DN1;
  • Sos. Stefan cel Mare - str. Barbu Vacarescu - Bd. Aerogarii - DN 1.

Totodata, se interzic opririle si stationarile in alveolele din dreptul Monumentului Infanteristului pe Sos. Kiseleff, in intervalele 25 noiembrie, ora 20.00 - 26 noiembrie, ora 14.00, 27 noiembrie, ora 20.00 - 28 noiembrie, ora 14.00 si 30 noiembrie, ora 20.00 - 1 decembrie, ora 14.00. Brigada Rutiera solicita conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona de desfasurare a paradei, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa respecte semnalele agentilor aflati in trafic pentru devierea acestuia, sa nu parcheze autovehiculele in apropierea zonelor restrictionate pentru circulatie si sa opteze, in perioada mentionata, pentru transportul public de suprafata sau metrou.
Politistii rutieri recomanda pietonilor sa circule cu atentie si sa traverseze strada numai prin locurile special amenajate.
Hartile cu restrictiile de trafic si rutele ocolitoare pot fi consultate pe site-ul Brigazii Rutiere a Capitalei, www.brigadarutiera.ro, iar problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu