Ads 468x60px

miercuri, 28 noiembrie 2012

Domo, Flanco şi Altex fac angajări în toată ţara. Vezi posturile

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Altex, Flanco, şi Domo, jucători mari pe piaţa de electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România, fac angajări la nivel naţional, în această perioadă. Caută de la barmani, consultanţi de vânzări, la analist financiar şi director de magazin.
Economica.net a făcut o listă cu posturile care sunt acum deschise la cei trei jucători mari din piaţa de profil, ce vor angajatorii de la candidaţi şi cum îi ofertează.

Cometex, parte a grupului de firme Altex, angajează pentru Centrul Comercial Aurora Mall Buzău pe postul de barman. Candidatul ideal are calificare în domeniu, experienţă în domeniu şi e dispus să muncească în ture.
Altex mai caută la Buzău candidatul potrivit pentru postul de marketing & leasing manager. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare şi ai minimum 3 ani experienţă într-un post similar. Pentru posturile antemenţionate, Altex oferă pachete salarial corelate cu performanţele obţinute de salariaţi.
Flanco angajează patru oameni pe postul de consultant vânzări la Bucureşti, Braşov şi Sibiu. Dacă ai minimum 2 ani experienţă într-o poziţie similară, ai experienţă în domeniul vânzărilor de produse GSM, eşti dispus să munceşti în ture, atunci te califici pentru acest post. Vezi lista completă a posturilor de la Domo, Flanco şi Altex din Bucureşti şi din ţară pe economica.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu