Ads 468x60px

duminică, 25 noiembrie 2012

Ducesa de Alba La 86 de ani, renunţă la avere să fie cu iubitul

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Personaj foarte popular în Spania, Cayetana Fitz-James Stuart y Silva, cunoscută mai ales sub numele Ducesa de Alba, refuză să îmbătrânească. Şi-a făcut nenumărate operaţii estetice ca să rămână tânără.

Recunoscută de Cartea Recordurilor, drept pământeana cu cele mai multe tit­luri nobiliare, 5 titluri de ducesă, 18 titluri de  marchiză, 20 de titluri de contesă, vicontesă, contesă-ducesă, doña Cayetana, de 86 de ani, pe numele întreg Dona María del Rosario Cayetana Paloma Alfonsa Victoria Eugenia Fernanda Teresa Francisca de Paula Lourdes Antonia Josefa Fausta Rita Castor Dorotea Santa Esperanza Fitz-James Stuart y de Silva Falcó y Gurtubay, şi-a umflat faţa cu botox şi se îmbracă după ultima modă, cu toate că abia se mai ţine pe picioare. În ciuda protestelor copiilor ei, ducesa s-a căsătorit cu Alfonso Díez Carabantes, un funcţionar madrilen cu 25 de ani mai tânăr, la 5 octombrie 2011.
Mireasa a vândut vreo câteva tablouri celebre, pentru a avea o nuntă de vis. Ducesa Cayetana şi-a păstrat un suflet de adolescentă, poartă haine strâmte din piele, rochii sexy, costume de baie înflorate care îi subliniază silueta, ca şi când ar avea numai 20 de ani. Este hotărâtă să-şi facă oricâte operaţii estetice e nevoie, numai să nu vadă că are un rid pe faţă sau pe corp. Descendentă directă a regelui Iacob al II-lea al Marii Britanii, doña Cayetana este acum "şefa" Casei de Alba.
Pentru ca să nu mai aibă discuţii cu copiii ei, ducesa de Alba le-a dat moştenirea care li se cuvine înainte de a se mărita cu funcţionarul mult mai tânăr.
Ea avea o avere estimată la 3,5 miliarde de euro, care include palate în Spania, picturi de Velazquez şi Goya, un volum din prima ediţie a romanului "Don Quijote" de Cervantes, scrisori originale ale lui Cristofor Columb, mari întinderi de pământ. Gurile rele spun că şi-a păstrat şi pentru sine destul. Doña Cayetana vorbeşte perfect 5 limbi.

Căsătorită de 3 ori

Ducesa de Alba a rămas orfană de mamă la vârsta de numai 3 ani. Tatăl i-a dat o educaţie strictă şi a introdus-o în lumea artelor. În timpul războiului civil din Spania s-a exilat la Londra, o mare parte din operele sale de artă fiind depuse în subsolurile Băncii Spaniei.
S-a căsătorit prima oară cu inginerul Luis Martínez de Irujo, căruia îi dăruieşte 6 copii. Rămasă văduvă în 1972, Doña Cayetana s-a căsătorit a doua oară în 1978 cu Jesús Aguirre y Ortiz de Zárate, doctor în teologie. După ce a rămas din nou văduvă, s-a căsătorit pentru a treia oară cu Alfonso Díez Carabantes, în ciuda faptului că toată lumea i-a atras atenţia că bărbatul îi "vânează averea".

Fişă miliardară
- Născută: 28 martie 1926, la Palatul Liria din Madrid
- Deţine: pământuri, palate, picturi celebre, moştenire de familie
- Avere: 3,5 miliarde euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu