Ads 468x60px

vineri, 30 noiembrie 2012

Edward Maya are o mare probleme in America, tara care l-a propulsat: Va rog, ajutati-ma!

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. Edward Maya spune ca ii este furata muzica si se cearta cu promotorul sau, casa de discuri Ultra Records.
Celebra piesa a lui Edward Maya, “Stereo Love”, este acum interpretata de canadianca Mia Martina si se afla pe primele locuri in topurile americane. Cantaretul roman spune ca situatia a fost provocata de casa de discuri Ultra Records, care detine drepturile de autor pentru piesa, in afara granitelor Romaniei.
  Canadianca Mia Martina canta hit-ul remixat din 2010
Artistul si-a alertat avocatii si a postat un mesaj pe internet care explica fanilor sai americani situatia. “Sunt foarte dezamagit de oamenii din industria muzicala. Turneul meu in Statele Unite si Canada este aproape anulat din cauza problemei pe care o am cu Mia Martina. Oamenii de acolo ma asteapta pe mine la concerte. Dragii mei fani, este o mare minciuna! N-o cunosc pe aceasta artista si nu are acordul meu. Va rog, ajutati-ma sa opresc aceste concerte”, il citeaza pe Edward Maya site-ul nefiltrat.ro. Ultra Records se apara si spune ca este dreptul sau sa dea altcuiva o piesa remixata, de pe urma careia oricum Maya castiga bani ori de cate ori este difuzata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu