Ads 468x60px

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Emisiunea DANSEZ PENTRU TINE: Senzualitate şi erotism pe ringul de dans. Care sunt concurenţii care s-au salvat la duel

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Mişcări ritmice, unduiri senzuale şi spectacol în cea de-a patra ediţie a show-ului DANSEZ PENTRU TINE. Introdus în premieră în acest show, dansul striptease a suscitat comentarii din partea juriului, dar şi ovaţii pentru prestaţiile concurenţilor.
Dansurile serii au fost striptease şi latino, care s-a dansat în regim de concurs.

Primii concurenţi care au dansat striptease au fost Max Dragomir şi Diana Pop, însă dansul lor a suscitar discuţii în juriu.
Mihai Petre nu a ezitat să le spună ca se aştepta la cu totul altceva, "ca de altfel toţi barbatii din sala". "Criteriile mele acum n-au de a face cu raţiunea, ci cu emoţia. A fost mai mult dans contemp decât striptease. Mult prea raţional pentru capacitatea mea animalică de a-l înţelege. Am petrecut multe ore in biblioteca, dar de data asta nu mi-au folosit la nimic!" a glumit juratul.
"Ma aşteptam să vad şi eu altceva... Modul in care se dezbraca să-mi lase raţiunea deoparte. Dar oricum, la striptease nu dau note mici", a precizat Mihai Petre.
CUM AU DANSAT MAX DRAGOMIR ŞI DIANA
Au urmat Valentina Hainăroşie şi Şerban Copot, a căror prestaţie a fost apreciată de juriu.
"Perechea cu fata cea mai bună va câştiga în seara asta. Mi-e greu să observ şi băieţii" a declarat Mihai Petre, binedispus. "Peştisorul de pe scenă m-a scos din sărite", a tinut juratul să menţioneze.


A urmat perechea formată din Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, care a primit cele mai mari note până la acel moment.
Primul lucru pe care l-a facut Wilmark după dansul Nicoletei a fost să-şi desfacă de la gât cravata. Şi Mihai Petre a fost foarte impresionat de senzualitatea momentului şi i-a dat nota 9,5. "Exact asta aşteptam de la striptease", a spus juratul, care a felicitat-o pe Nicoleta Luciu.
Toţi juraţii au notat prestaţia perechii cu 9,5.
CEL MAI AŞTEPTAT DANS AL SERII
În ring au intrat apoi perechea Oana Ioniţă şi Ali Kovacs, care a fost recompensată cu 10 pe linie pentru dansul striptease.
"Am simtit o caldura aici, în partea asta", s-a simtit Wilmark nevoit sa recunoască.

Mihai Petre a facut si el o dezvaluire inedita: "Imi plac chestiile astea, acum îmi dau seama! A fost un dans al dracului de bun! Oana foarte rea, severă... Ma ridic cu respect în picioare pentru un striptease. Ca la carte", i-a felicitat Mihai Petre.
CUM AU DANSAT OANA ŞI ALI
Tot cu 10 pe linie au fost notaţi şi Roxana Ionescu şi George Boghian. Cei doi au avut un dans extrem de provocator, lăsându-i pe juraţi cu gura căscată.
DANSUL ROXANEI ŞI AL LUI GEORGE
La duel, perechea formată din Nicoleta Luciu şi Attila Hainer a reuşit să se salveze pentru a doua oară. Cei doi au primit 57 din voturile publicului, astfel că perechea formată din valentina şi Şerban au părăsit competiţia.
După jurizare, echipa Oana/Ali s-a clasat pe primul loc, cu 93 puncte, fiind urmată de Nicoleta şi Hainer.
Echipele condamnate la duel în ediţia următoare sunt Max/Diana şi Roxana/George.
În această ediţie, Andreea Ibacka a revenit în ringul de la Dansez pentru tine. Ea l-a avut ca partener pe soţul ei, Cabral. Cuplul a dansat pentru un caz umanitar.
Şi Minodora s-a alăturat vedetelor care au dansat pentru un caz umanitari. Ea şi soţul ei au intrat în ring pentru Ioana, o tânara care si-a dorit să devină educatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu