Ads 468x60px

marți, 27 noiembrie 2012

Este obligată să se recăsătorească cu cel care a mutilat-o pe viaţă! Povestea uimitoare a acestei femei a făcut înconjurul lumii

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Povestea lui Nurbanu, o femeie de 36 de ani din Bangladesh, este, pe cât de şocantă, pe atât de greu de înţeles.
 
La vârsta de 18 ani, femeia s-a căsătorit cu un bărbat ce s-a dovedit a fi extrem de violent, dar şi infidel. Sătulă de umilinţe, ea a divorţat, dar ce avea să urmeze la scurt timp i-a schimbat complet viaţa.

Fostul soţ a intrat peste ea în casă şi a stropit-o cu acid, mutilând-o pe viaţă şi lâsând-o fără vedere. Bărbatul a fost prins după 10 luni în care stătuse ascuns, iar instanţa l-a condamnat la un an de închisoare.
Victima lui a fost însă obligată de soacra ei să semneze un act prin care cerea eliberarea bărbatului. În plus, în documentul respectiv se stipula că, după ce va fi eliberat din puşcărie, bărbatul de va căsători din nou cu cea pe care o nenorocise.
Astfel, Nurbanu s-a măritat din nou cu cel care i-a distrus viaţa.
 Atacurile cu acid sunt frecvente în Bangladesh, aproape 100 de femei fiind victimele soţilor lor, anual.
"Bărbații cred că este dreptul lor să le desfigureze și să le nege orice drepturi", susține Monira Rahman, liderul unei organizații care îi sprijină pe supraviețuitorii atacurilor cu acid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu