Ads 468x60px

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

' Ho Ho Ho 2' Premiera de gală . Ce vedete au participat la eveniment

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. Regizorul Jesus Del Cerro dar şi actriţele Cătălina Grama (Jojo) şi Diana Dumitrescu li s-au alăturat lui Dragoş Bucur şi Andreei Marin la premiera de gală a filmului "Ho Ho Ho 2. O loterie de familie", care a avut loc vineri seară la CinemaPro.

Au mai păşit pe covorul roşu producătorul Alma Bacula, Amalia Năstase cu fiicele sale, Simona Pătruleasa, Malvina Cervenschi, Patricia Posluşnic, Anca Ţurcaşiu, Dan Chişu. Evenimentul de gală s-a bucurat şi de prezenţa a zeci de copii care au venit să vadă în premieră povestea unei aventuri de Crăciun.
Comedia "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" mizează pe o distribuţie de excepţie, în frunte cu Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim şi Mirela Oprişor. Surpriza extrem de plăcută a acestei noi comedii româneşti o reprezintă tinerii actori care dau naştere unor personaje de-a dreptul savuroase: Patricia Posluşnic, David Petcu, Dennis Christian Caracaş, Mario Săvescu şi Maria Croitoru.
De asemenea, Alessia Năstase a debutat ca actriţă în filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie".
În "Ho HoHo 2 - O loterie de familie", Vlad (Dragoş Bucur) este un poliţist care în timpul liber se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaşte pe Ema (Patricia Posluşnic), aşa că reacţionează imediat atunci când află că a dispărut şi pleacă în căutarea ei.
Ema (Patricia Posluşnic), o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, are, într-o zi, norocul să găsească un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică) - singurul adult pe care îl cunoaşte - nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de "familie", unul pe care niciodată nu îl anticipase.
"Sper să fiu destul de convingătoare, pentru că asta mi-am dorit, să fac din această provocare ceva care să convingă. În fine, e rolul negativ, dar e rolul care aduce zâmbetul pe buze, buna dispoziţie", a declarat Andeea Marin Bănică pentru MEDIAFAX. În ceea ce priveşte colaborarea cu actorii copii, aceasta a spus că "nu este nicio problemă să lucrezi cu profesionişti". "Ei sunt copii, dar sunt actori profesionişti", a adăugat ea. Andreea Marin Bănică a spus că nu a acceptat prima ofertă de rol pentru acest film, deoarece personajul pe care trebuia să îl interpreteze semănă mult prea mult cu ea în viaţa reală şi nu aducea "nimic provocator". "Mi s-a părut cu adevărat interesant să încerc ceva ce n-am mai făcut", a spus aceasta. Lucrul la film a fost descris de Andreea Marin ca "o plăcere". "Am avut de învăţat", a spus ea şi a mărturisit că a fost îndrumată, în crearea rolului, de regizor, de producător şi de Dorina Chiriac, care a fost ca un profesor pentru ea.
De Crăciun, Andreea Marin Bănică a spus că îşi doreşte "linişte şi sănătate".
"La filmul ăsta a fost foarte frumos, pentru că am făcut 'Ho Ho Ho 1' şi acum fac partea a doua. Partea a doua este total diferită. Are spiritul 'Ho Ho Ho', dar are o poveste diferită", a declarat pentru MEDIAFAX regizorul Jesus Del Cerro. Cu Patricia Posluşnic, actriţa din rol principal, Jesus Del Cerro a spus că a lucrat foarte bine. "Am mai lucrat cu ea în 'Naşa' şi acum a fost foarte bine", a adăugat acesta. "Diferenţa faţă de 'Ho Ho Ho 1' este faptul că, dacă acolo aveam câţiva copii, aici avem mulţi copii", a adăugat el, povestind că una dintre persoanele care l-au ajutat să comunice cu cei mici a fost chiar actorul Dragoş Bucur. "Dragoş este un bun prieten şi a ajutat mult, pentru că are multă experienţă", a spus del Cerro. "Ştiţi că se spune 'Bine, acum avem film de Crăciun cu Jesus", a glumit regizorul. "Cred că e important să avem filme de Crăciun în româneşte. Şi în România, dar şi în Spania sunt multe filme de Crăciun americane. Când am făcut 'Ho Ho Ho 1', mama copiilor cu care lucram spunea că nu există filme de Crăciun la care să duci copiii şi să înţeleagă şi ei limba. Cred că e important ca aceste filme să aibă speciificul ţării, să se vorbească în româneşte", a adăugat Del Cerro.
Cât despre dorinţe de Crăciun, Jesus del Cerro a spus: "Doresc ce îşi doreşte Patricia în film, ca toţi oamenii să fie cu familia şi să fie fericiţi".
"Cred că o să fie foarte frumos. Cred că este o producţie foarte reuşită, potrivită cu perioada care urmează, cu perioada de sărbători. Sunt convinsă că ne vom distra cu toţi. Toţi avem suflete de copii până la urmă", a declarat Cătălina Grama.
Anca Ţurcaşiu s-a declarat încântată de colaborarea ei cu echipa filmului. "Este Jesus (del Cerro- n.r.) de care te îndrăgosteşti din prima secundă şi Alma Bacula care coordonează cu o măiestrie rarisimă", a spus aceasta, iar pe Patricia Posluşnic a descris-o drept "un copil rar", cu care a lucrat foarte bine.
Venirea invitaţilor la premiera de gală de vineri a fost prezentată în direct şi de Cocor Media Channel.
MediaPro Distribution lansează astfel "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" în următoarele cinematografe: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Braşov, Tulcea şi Constanţa), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploieşti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Oneşti), Glendale (Bucureşti) şi în reţeaua Cinema City: Atrium (Arad), Galleria (Arad), Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cotroceni, Sun Plaza, Iaşi, Piteşti, Târgu-Mureş, Constanţa,Timişoara).
Imediat după premiera de gală, Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Dana Rogoz şi micuţa Patricia Posluşnic vor veni în întâmpinarea fanilor, alături de regizorul Jesus Del Cerro, în cinematografele Cinema City din Iaşi şi Bacău, sâmbătă, urmând ca duminică să ajungă la Brăila.
Echipa filmului "Ho HoHo 2 - O loterie de familie" se va întâlni cu publicul şi presa sâmbătă, cu începere de la ora 14.00, la Cinema City din Iaşi, urmând ca întâlnirea cu spectatorii şi jurnaliştii băcăuani să aibă loc în aceeaşi zi, de această dată cu începere de la ora 19.00. Ziua de duminică le este dedicată în exclusivitate spectatorilor din Brăila, care se vor bucura de prezenţa echipei cu începere de la ora 17.00, în incinta cinematografului Cinema City.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu