Ads 468x60px

marți, 27 noiembrie 2012

Minodora va suporta o operatie pentru a scapa de şunculiţe

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
După ce a devenit mămică, Minodora arată din ce în ce mai sexy. Chiar dacă are 34 de ani, celebra cântăreaţă de muzică de petrecere vrea să arate la fel de bine ca un manechin. 
În primă fază s-a întrecut pe sine şi, de la 98 de kilograme a ajuns să slăbească 22 în câteva luni, făcând sport şi ţinând o dietă la recomandarea unui medic nutriţionist care, în prezent, a devenit şi un stil de viaţă. Totuşi, Minodora nu vrea să se oprească aici, ci îşi doreşte o operaţie estetică întrucât a rămas cu un surplus de piele în zona abdomenului de care intenţionează să scape cât mai repede.
Recent, Minodora a mers la un medic estetician să se intereseze şi să se programeze pentru o abdominoplastie, însă acesta a sfătuit-o pe brunetă să revină după ce va mai slăbi încă şapte kilograme. Acum, Minodora luptă să ajungă le greutatea impusă ca să aibă un abdomen de vis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu