Ads 468x60px

duminică, 25 noiembrie 2012

Motivul lui Nicoleta Luciu este IMPRESIONANT de ce IERTAT INFIDELITATEA sotului

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.Nicoleta Luciu este invidiata de multe femei din Romania. Si are si de ce sa fie invidiata. Are o cariera frumoasa si o familie minunata. Este mama a 4 copii si are un fizic exceptional.

Nicoleta a dat dovada si de un caracter tare atunci cand s-a aflat fata in fata cu presupusa infidelitate a lui Zsolt cu Kinga Sebestyen. Nu s-a grabit sa faca declaratii pe care mai tarziu sa le regrete, a continuat colaborarea cu Pro tv aparand in show-ul Dansez pentru tine unde are o evolutie foarte buna si, cel mai important, atunci cand si-a vazut sotul cu o alta femeie a actionat ca o femeie matura si o mama responsabila; l-a iertat.

Adevaratul motiv pentru care a facut asta isi are radacinile in copilaria extrem de trista a vedetei, conforma declaratiilor cutremuratoare pe care le-a facut in cea de-a cincea editie a show-ului Dansez pentru tine:



"In viata e foarte frumoasa cresterea in armonie. Eu nu am trait intr-o familie in care iubirea sa fie prezenta. Am invatat intr-un liceu in care cel putin unul dintre parinti au baut din cauza saraciei. Nu era noapte in care sa nu aud ca o femeia era batuta, usi lovite, copii plangand"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu