Ads 468x60px

luni, 26 noiembrie 2012

Negocieri mari între Metro şi Auchan. Nu se înţeleg din cauza chiriilor

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Retailerul francez Auchan negociază de trei săptămâni cu Metro Group cumpărarea magazinelor real din Europa Centrală şi de Est, inclusiv din România.
Informaţiile "pe surse" potrivit cărora retailerul francez Auchan urmează să cumpere de la Metro Groupn magazinele real din Centrul şi Estul Europei se intensifică cu fiecare săptămână ce trece, scrie economica.net.
Cele două părţi negociază tranzacţia de trei săptămâni, dar cei doi retaileri nu au căzut la înţelegere din cauza contractelor de închiriere încheiate până acum de real, conform presei germane.
"Proprietarii de magazine au legat valoarea chiriilor de vânzările anuale, ceea ce înseamnă în jur de 3 miliarde de euro pe toată regiune. Or, Auchan este convins că va avea cu magazinele real rezultate mult mai bune decât Metro, ceea ce înseamnă că, pe viitor, cheltuielile cu chiria vor exploda ", scrie publicaţia germană citând surse din piaţă. Vezi ce ar primi Metro pentru magazinele -real pe economica.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu