Ads 468x60px

vineri, 30 noiembrie 2012

O noua descoperire Ceaiurile de iarnă ' topesc ' kilogramele

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Când e frig, bei multe ceaiuri, dar dacă ştii şi ce plante să alegi, le poţi transforma în adevăraţi aliaţi ai siluetei! Revista „Click! pentru femei" îţi prezintă câteva combinaţii-minune.
Urzică şi ananas
Se combină foarte bine pentru că amândouă au aceleaşi proprietăţi importante pentru siluetă. Cea mai importantă este efectul lor diuretic, prin care se elimină apa din ţesutul adipos. În plus, inhibă senzaţia de foame.
Aşa că poţi înlocui orice gustare cu un ceai exotic. Prepari un ceai obişnuit de urzică, în care adaugi 30 ml suc proaspăt de ananas.
Pont! Ananasul şi urzica au efect antiinflamator, de aceea un ceai călduţ îţi va ameliora durerea în gât sau cea reumatică.
Ghimbir cu măr
Ghimbirul şi mărul stimulează circulaţia sângelui şi stimulează metabolismul. Aceste două proprietăţi le fac să se combine într-un ceai care, dacă este consumat cald, arde caloriile. Căldura face ca substanţele active din ambele ingrediente să ajungă mai repede în organism şi să declanşeze „atacul" asupra grăsimilor.
Pont! Acest ceai îţi este indicat şi când ai febră, când te simţi obosit sau îţi este greaţă. Are efect antitermic, revigorant şi calmant la nivelul stomacului.
Ceaiul de cătină cu vanilie inhibă foamea
Fructele de cătină sunt celebre pentru cantitatea mare de vitamine pe care o conţin, dar puţini ştiu că ele înhibă foamea şi stimulează metabolismul leneş.
În schimb vanilia înhibă pofta de dulciuri şi îţi dă senzaţia de saţietate. În plus gustul parfumat şi dulce al vaniliei face corpul să elibereze mai multă serotonină, cunoscută şi ca hormonul fericirii.
Cum îl prepari? Adaugi în apă clocotită câteva fructe uscate şi un sfert de baton de vanilie.
Zahărul vanilat sau esenţa de vanilie nu mai au proprietăţile nutritive ale batonului, aşa că e mai bine să nu le foloseşti ca înlocuitor.
Pont! Când treci printr-o perioadă de covalesecnţă, mai ales în urma unei girpe sau răceli puternice, te pui rapid pe picioare cu acest ceai revigorant şi tonifiant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu