Ads 468x60px

joi, 22 noiembrie 2012

Rompetrol înlocuieşte carburanţii Alto cu produsele premium EfixS

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, reînnoieşte gama de produse premium prin lansarea benzinei şi motorinei EfixS, începând cu jumătatea lunii noiembrie, a anunţat, miercuri, compania.
Noile produse înlocuiesc carburanţii Alto, mărind astfel familia de produse Efix, cel mai cunoscut brand de carburant de pe piaţa din România, conform unui studiu de piaţă realizat recent.


'Prin EfixS ne adresăm şoferilor care îşi doresc performanţă maximă a motorului şi, în acelaşi timp, funcţionarea optimă a acestuia. Pe lângă caracteristicile inovative ale brandului Efix, produsele EfixS beneficiază de calitatea carburanţilor produşi în rafinăria Petromidia, exclusiv la standard Euro 5, în urma programului de modernizare finalizat recent', a declarat directorul general al Rompetrol Downstream, Titov Buzescu.
Benzina şi motorina EfixS vor fi comercializate în 160 de benzinării operate de Rompetrol Downstream (staţii proprii şi Partener), inclusiv în staţiile deţinute de Grupul Rompetrol în Moldova şi Bulgaria.

Lansat de Grupul Rompetrol în 2006, Efix a fost primul brand de carburant care oferea consumatorilor protecţie completă pentru motor. Prin aditivii speciali, Efix oferă consumatorilor beneficii unice: curăţarea valvelelor, a injectoarelor şi a supapelor, dar şi costuri mai mici de întreţinere a maşinii.

În plus, potrivit companiei, EfixS asigură o creştere a performanţelor automobilului, a randamentului şi fiabilităţii motorului, datorită aditivului Keropur. În plus, conţine şi un amestec de componenţi activi pentru protecţia motorului, asigurând o bună funcţionare a acestuia.

Având o cifră octanică ridicată, benzina EfixS 98 permite o reacţie rapidă a motorului în condiţii solicitante - depăşiri, urcarea pantelor, încărcătură mare. Prin gradul ridicat de puritate, aceasta asigură o ardere completă, o putere calorică mare şi implicit, o reducere a uzurii motorului.

Activităţile de retail ale Grupului Rompetrol sunt desfăşurate în peste 1.100 puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Franţa şi Spania.

În România, compania operează peste 760 puncte de distribuţie carburanţi, adică statii proprii, Partener Rompetrol, staţii mobile Expres şi rezervoarele Fill&Go Fixed Unit de 9 şi 20 metri cubi. În plus, Grupul Rompetrol are 230 de staţii de distribuţie GPL auto, 10.000 de puncte de distribuţie butelii şi trei staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău, cu o capacitate totală de îmbuteliere de 60.000 de tone de GPL pe an.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu