Ads 468x60px

marți, 27 noiembrie 2012

Roxana Ionescu crede că a fost ' LUCRATĂ ' de Luciu, pentru a-i lua locul la ' Vocea României '

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. De astăzi, o dată cu debutul ediţiilor live de la "Vocea României", Pavel Bartoş va avea o nouă parteneră pentru prezentarea showului. Dacă toată lumea se aştepta ca aceasta să fie - la fel ca la ediţia precedentă - Roxana Ionescu, producătorii au decis ca locul "Mamei Natură" să fie luat în acest an de Nicoleta Luciu.


Roxana bănuieşte, potrivit apropiaţilor săi, că la mijloc este vorba despreo “lucrătură”, dar, obligată de contractul cu PRO TV, ea nu are voie să-i declare război rivalei sale: "În general, în viaţă când se închide o uşă, se deschide o alta. Cred că lucrurile se întâmplă cu un scop, nimic nu este întâmplător. Poate destinul are alte planuri cu mine. Îi doresc Nicoletei mult succes, e o experienţă foarte frumoasă şi sunt convinsă că o să se bucure de ea”, a spus Roxana pentru libertatea.ro. Mai mult, posesoarea celui mai frumos bust natural din România nu e convinsă că ar mai fi făcut faţă ca prezentatoare la “Vocea României”: “Ar fi fost foarte solicitant, pentru că la «Dansez pentru tine» eu lupt din tot sufletul pentru visul lui George”.

Avea salariul de 2000 de euro

În timp ce Roxana încearcă să-şi revină din şoc, căci a pierdut salariul de aproape 2.000 de euro, Nicoleta este în culmea fericirii: “Vă daţi seama cât de mare mi-a fost bucuria când am primit această propunere! În plus, cine n-ar vrea să prezinte alături de Pavel Bartoş? Abia aştept live-ul de marţi seara! Să-mi ţineţi pumnii!”, ne-a spus vedeta, care, paralel cu această muncă, va trebui să fie prezentă şi la repetiţiile emisiunii “Dansez pentru tine”.

Se pare că PRO TV a luat această decizie în privinţa Nicoletei Luciu pentru a mai “repara” imaginea acesteia după ce o televiziune din trust a făcut dezvăluiri despre infidelitatea soţului ei, Zsolt Csergo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu