Ads 468x60px

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Un om care şi-a împrumutat prietenii cu 50.000.000 euro!

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. Campania electorală e în plină desfăşurare, iar cei care se visează politicieni ori, după caz, vor să îşi prelungească actualul mandat se întrec, în această perioadă, în promisiuni. “Lupta” candidaţilor are loc, fireşte, şi după posibilităţile financiare. Libertatea îţi spune ce lichidităţi au aspiranţii la un loc în Senat sau în Camera Deputaţilor.

e primul loc în clasamentul celor mai bogaţi candidaţi la alegerile parlamentare de anul acesta, în funcţie de banii deţinuţi în conturi, se află, potrivit unei analize econtext.ro, Sebastian Ghiţă. Afaceristul ploieştean, care candidează pe listele USL pentru un loc în Camera Deputaţilor, are în conturi suma de 48 de milioane de euro.
Pe locuri fruntaşe se mai află Attila Verestoy, candidat UDMR pentru Senat, cu 12,5 milioane de euro, şi Dan Voiculescu, candidat USL pentru Senat, cu 1,5 milioane de euro cash. Cu adevărat interesant e că unul dintre abonaţii la primele “trepte” din clasamentul celor mai bogaţi români, Gigi Becali, nu are nici un leu în conturi, potrivit declaraţiei de avere postată pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate. În schimb, la rubrica “plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate”, latifundiarul a completat până a ajuns la... aproape 50 de milioane de euro! Cel mai generos a fost cu doi dintre apropiaţii săi, Horia Culcescu şi Vasile Geambazi, cărora le-a oferit câte 18 milioane de euro.
Ei au cei mai mulţi bani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu