Ads 468x60px

miercuri, 28 noiembrie 2012

Un Scandal-monstru în Liga I: un jucător a fost dat afară după ce a trântit meciul cu FC Vaslui

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
În ciuda intervenţiilor pe care DNA le-a avut în fotbal, jocurile de culise n-au dispărut din Liga I. După meciurile din ultima etapă, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti străini din campionatul românesc a fost concediat pentru blat!
Petar Jovanovici a evoluat mai multe sezoane la FC Vaslui, adunând 75 de meciuri şi 4 goluri în tricoul „galben-verzilor".
După despărţirea de echipa finanţată de Adrian Porumboiu, sârbul de 30 de ani a evoluat la două cluburi din ţara natală, iar de curând, a revenit în Moldova, la CSMS Iaşi.

Aici însă, aventura sa a fost destul de scurtă - a bifat doar opt partide - şi s-a încheiat, azi, după un scandal uriaş.
Ce s-a întâmplat?
Luni, în ultima etapă a turului, CSMS Iaşi a cedat, în deplasare, la Vaslui, scor 0-3. A fost prima înfrângere pentru ieşeni, după trei victorii consecutive în Liga I.
Titular la întâlnirea cu Vaslui, Jovanovici a fost dat afară de ieşeni, anunţul fiind făcut astăzi de preşedintele clubului, Florin Prunea.
Motivul? Jovanovici e bănuit că ar fi trântit partida cu fosta sa echipă. De altfel, luni, în timpul partidei, sârbul a fost primul jucător schimbat de antrenorul Ciobotariu, în minutul 65, la puţin timp după ce gazdele deschiseseră scorul.
Porumboiu: „Blaturile se fac cu sârbii"
Nu e prima dată când un fotbalist sârb din Liga I e suspectat de blat. Anul trecut, chiar Adrian Porumboiu a avansat o ipoteză şocantă.
„Fotbaliştii străini sunt teleghidaţi de impresari sârbi. Aceştia conduc o mafie a pariurilor! Farkaş, Kuciak, Milisavljevici, Ljubinkovici, Genchev şi Pavlovici, care au fost pe teren la acel meci, Gloria Buzău - Vaslui, scor 4-1, au acelaşi impresar. E un sârb, stabilit la Lausanne, la câţiva paşi de locul în care se dă ora exactă în fotbal. Impresarii conduc mafia pariurilor, iar jucătorii îi ascultă orbeşte. Ar fi în stare să se arunce în cap de pe cea mai înaltă clădire, dacă li se cere acest lucru", a spus Porumboiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu