Ads 468x60px

vineri, 23 noiembrie 2012

Victor Piturca este tatal lui Edan! Vezi ce suma colosala ii va plati selectionerul fostei amante

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport
Vica a castigat procesul intentat selectionerului echipei nationale. Judecatoria Buftea a decis astazi sa-l declare oficial pe Victor Piturca drept tatal lui Edan.
Conform instantei, baietelul va putea purta numele de Piturca.

Antrenorul este obligat la plata unei pensii alimentare lunare de 39.000 de lei. Judecatorii il obliga pe Piti sa plateasca retroactiv pensie din decembrie 2011, urmand ca aportul tehnicianului pentru cresterea copilului sa se opreasca atunci cand Edan va implini 18 ani.
Victor Piturca are un contract de 400.000 de euro anual la echipa national. Vica a obtinut in urma deciziei exact ceea ce si-a dorit, adica un sfert din veniturile fostului amant.
Asadar, Vica va primi pentru cresterea lui Edan circa 100.000 de euro pe an din decembrie 2011 si pana in decembrie 2025, an in care Edan va deveni major. Calculul arata ca Piturca va trebui sa scoata din buzunar 1,4 milioane de euro pentru fiul lui, bani ce vor fi triati de mama Vica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu