Ads 468x60px

duminică, 2 decembrie 2012

In Japonia sa produs un mare acident ,dupa ce un tunel rutier s-a prăbuşit, mai multe persoane sunt date dispărute

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. Într-un tunel rutier din Japonia a izbucnit un incendiu, după ce un segment al acestuia s-a prăbuşit în urma unei alunecări de teren. Mai multe vehicule par să fi fost prinse în interiorul tunelului Sasago, care are o lungime de peste patru kilometri.
Şapte persoane au fost date dispărute şi cel puţin două au fost rănite după prăbuşirea unui tunel rutier duminică dimineaţă la circa 80 de kilometri vest de Tokyo din motive încă necunoscute, au precizat serviciile de urgenţă.
Operaţiunile demarate pentru salvarea automobiliştilor captivi în tunel au fost întrerupte spre jumătatea zilei din cauza riscurilor legate de o nouă deteriorare a structurii deja avariate a construcţiei, potrivit agenţiei de presă nipone Jiji, preluată de AFP.

„Conform serviciilor locale de pompieri, şapte persoane sunt date dispărute, însă cifra nu este confirmată“ de autorităţile centrale, a declarat pentru France Presse un responsabil din cadrul siguranţei civile.
Un reporter japonez de televiziune, care trecea cu maşina prin tunel, în timp ce acesta a început să se prăbuşească, a afirmat că a văzut alte vehicule prinse de dărâmături, arzând.

Imaginile din interiorul tunelului înfăţiseză o secţiune a acoperişului, cu o lungime între 20 şi 30 de metri, care s-a prăbuşit pe drumul de dedesubt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu