Ads 468x60px

marți, 27 noiembrie 2012

Mihai Toader Fostul director al Postei Romane, condamnat la sase ani de inchisoare

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.
Mihai Toader, fostul directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), a fost condamnat în dosarul privind terenul atribuit Poştei, potrivit deciziei de marţi a instanţei supreme.
Andrei Marinescu, directorul executiv al Direcţiei de Dezvoltare Strategică al CNPR, a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare, iar pe Emanoil Lepădatu, directorul economic executiv al CNPR, la cinci ani de detenţie.

Ioan Folfă, administratorul societăţii Topcadex 99, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, potrivit Mediafax.
Fostul directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), Mihai Toader Dan, care era şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, este acuzat de procurorii anticorupţie de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru altul un avantaj patrimonial şi de stabilirea, cu intenţie, a unei valori diminuate faţă de valoarea comercială reală a bunurilor aparţinând instituţiilor publice, cu ocazia unei operaţiuni comerciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu