Ads 468x60px

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Hipermarketurile Real a fost cumpărat de Auchan

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. Grupul Auchan a anunţat, vineri, că a cumpărat de la Metro Group hipermarketurile Real din Europa Centrală şi de Est, printre care şi pe cele din România.
Auchan va prelua activităţile operaţionale şi activele imobiliare corespondente ale filialelor Metro Group din Polonia, România, Rusia şi Ucraina. Valoarea totală a tranzacţiei se ridică la 1,1 miliarde de euro.

"Această operaţiune mai necesită obţinerea aprobării din partea autorităţilor competente ale concurenţei din fiecare ţară vizată şi va fi finalizată, sub această rezervă, în 2013. Pe viitor, hipermarketurile Real din Europa Centrală şi de Est vor funcţiona sub marca Auchan", a anunţat Auchan într-un comunicat de presă transmis Mediafax şi preluat de zf.ro.
Vânzarea hipermarketurilor Real Europa de Est către Grupul Auchan vizează 91 de hipermarketuri Real în Polonia, Rusia, România şi Ucraina, precum şi 13 galerii comerciale în Rusia şi România.
Grupul Auchan, controlat de familia Mulliez, deţine 10 hipermarketuri în România, cu 3.300 de angajaţi potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Numărul magazinelor Real de pe piaţa românească a ajuns la 24.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu