Ads 468x60px

vineri, 23 noiembrie 2012

Inca o mare lovitura pentru Mihai Neşu, DEVASTAT după DESPĂRŢIREA de SOŢIE. Ce spune PSIHIATRUL

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. Mihai Neşu a mai primit o lovitură după ce tratamentul din SUA nu a avut rezultatele aşteptate: soţia lui, Maria, a decis ca drumurilor lor să se despartă.
Situaţia dramatică a lui Mihai Neşu a fost comentată pentru Ziarul Ring de psihiatrul Florin Tudose, care crede că despărţirea de soţie va lăsa urme adânci pentru fostul fotbalist.

"La nivel mental va fi afectat major de această despărţire. Când te afli într-o astfel de situaţie şi eşti şi părăsit de cea mai apropiată persoană, este o dramă oricând, darămite în starea lui Neşu. Lucrul acesta îi va provoca în mod sigur multă suferinţă, îl va demotiva şi, probabil, va vedea într-o lumină şi mai pesimistă tot ceea se întâmplă cu el şi sănătatea lui. Pe de altă parte, nimeni nu se poate transpune în situaţia soţiei lui, care nu şi-a imaginat niciodată că Neşu va ajunge într-un scaun cu rotile la o asemenea vârstă. E o femeie tânără care probabil consideră că nu mai este nicio perspectivă pentru el. De aceea, noi nu putem să o judecăm pe ea", a declarat Florin Tudose.
Lui Mihai Neşu i se recomandă consiliere psihologică permanentă pentru ca situaţia la nivel mental să nu se agraveze.
"Toţi cei care ţin la el trebuie să arate în continuare simpatie şi solidarizare cu el, ar fi de bun augur pentru Neşu şi poate să reprezinte pentru el o şansă. Este un moment atât de critic, încât îmi este greu să găsesc o reţetă salvatoare. În niciun caz să nu abandoneze lupta. Sunt toate motivele ca el să dezvolte o stare de depresie, să dramatizeze totul, însă nu există niciun motiv pentru un om tânăr să abandoneze lupta. Neşu poate dezvolta acum tendinţa de supravictimizare, asta în cazul în care se izolează tot mai mult. El trebuie să îşi găsească un echilibru, nu toţi reuşesc din prima, repet, el trebuie să îşi găsească motivaţia interioară pentru a continua lupta. Nici nu se pune problema să nu aibă asistenţă psihologică acum, are nevoie de ajutor", a încheiat Florin Tudose.
Mihai Neşu a plecat în SUA fără soţia sa, Maria, iar explicaţia acestei decizii este aceea a despărţirii! WOWbiz.ro susţine că soţii Neşu au decis de comun acord să se despartă, iar acest lucru s-a întâmplat chiar înainte de plecarea în California. Sursele WOWbiz susţin că Maria şi Mihai Neşu nu ar fi derulat deocamdată procedura de divorţ şi ar fi preferat doar o separare amiabilă, ţinând cont şi de deplasarea de câteva luni pe care fotbalistul urma să o efectueze în America.
Mihai Neşu a decis să nu discute subiectul public, convins că orice ar adăuga n-ar face decît să dezvolte cazul.
"N-a comentat nici cînd a văzut că s-au dezvoltat tot soiul de neadevăruri, că Maria l-ar fi părăsit sau că au divorţat în acte. E posibil să se împace sau nu, vor vedea ei şi vor să-şi protejeze intimitatea", a spus un apropiat al său, conform gsp.ro.
"Tot ce îmi doresc e să fiu lăsat să mă lupt pentru viaţa mea", a spus el amicilor, dar nu presei. "Viaţa mea privată îmi aparţine", e credinţa mai veche a lui Mihai Neţu, reactualizată acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu