Ads 468x60px

vineri, 30 noiembrie 2012

O mare Lovitură primită de RCS&RDS din partea CONCURENȚEI

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. Concurența a început deja să profite de faptul că RCS&RDS a eliminat posturile Discovery de pe rețeaua DIGI și se pregătește să renunțe la ele și pe cablu. UPC a anunțat, joi, introducerea în grilă a două noi posturi din rețeaua Discovery: Discovery Investigation Discovery și Animal Planet HD.

Compania UPC speră să profite de pe urma scandalului dintre RCS&RDS și Discovery Networks. Într-un anunț făcut joi pe Facebook, reprezentanții UPC au anunțat introducerea în grilă a două noi posturi din reețeaua Discovery: Discovery Investigation Discovery și Animal Planet HD: "Dragi fani curiosi ai UPC, din decembrie va oferim cea mai extinsa grila de documentare – 20 canale (avem si toate cele 8 canale ale Discovery Networks), reusind astfel sa va aducem continut superb care sa va lumineze sarbatorile. De la 1 decembrie avem in grila Discovery ID, iar In premiera pentru Romania vom lansa Animal Planet HD."
Operatorul RCS&RDS vrea să scoată şi de pe cablu canalele Discovery, iar în locul lor să introducă două posturi BBC. RCS&RDS a depus la CNA o cerere de licenţă pentru introducerea în grila Digi TV începând cu 1 decembrie 2012 a canalului BBC Entertainment, în locul Discovery Channel, iar de la 1 ianuarie 2013, şi a canalului BBC Knowledge.
RCS&RDS a scos, la sfârșitul săptămânii trecute, de pe platforma sa de satelit Digi, televiziunea Discovery Channel, fără a-şi anunţa telespectatorii, unii dintre aceştia solicitând pe pagina de Facebook a companiei reintroducerea postului în grilele operatorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu